Efficiënt & schaalbaar

Volledige controle over je franchise

Beheer je franchise met slechts één slim systeem. Met SIDES kun je al je vestigingen bijhouden en eenvoudig relevante kengetallen evalueren.

Voor iedereen die hongerig is naar succes

Voorbij zijn de dagen van ontbrekende winkelgegevens, uitverkochte producten en slecht presterende winkels. Beheer alle processen in één franchisesoftware! Goederen, personeel en je bezorgservice bijhouden. Automatiseer je processen en versnel de evaluatie. Je voordeel: je ontvangt alle statistieken uit één systeem, beheer je bedrijf centraal in één systeem en verhoog je winst!

“Ik gebruik SIDES elke dag en kijk naar de verkoop- en levertijden. Ik kan precies zien welke winkels gewoon achterlopen qua levertijden en kan direct zien wat het probleem is.”

– Wolfgang Asböck, Franchisondernemer Call a Pizza
Call a Pizza
Cloudgebaseerde software voor franchise

Centraal
controleerbaar

Beheer van bestellingen tussen de filialen

Hogere
omzet

+

Franchise management statistieken

Uitgebreide
evaluatie

Personeel en voorraadbeheer

Efficiënt
beheer

FAQ

Met groeiend succes en populariteit is de volgende stap voor een restaurant het uitbreiden van het aanbod en het betreden van nieuwe markten. Nieuwe restaurants worden geopend en beheerd door eigenaars of franchisenemers. Franchisenemers mogen de merkrechten en distributiestructuren gebruiken voor hun eigen franchisewinkel in ruil voor een overeengekomen winstaandeel.

Franchisegevers hebben verschillende mogelijkheden om hun merkrechten als licentie door te geven. Afhankelijk van het bedrijfsmodel kunnen licenties worden beperkt tot individuele producten, namen of aanbiedingen. Het is bijvoorbeeld niet ongewoon dat fastfoodketens sommige artikelen alleen in geselecteerde winkels aanbieden. In de horeca wordt meestal het volledige restaurantconcept overgenomen; de specificaties en richtlijnen van de franchisegevers variëren naar belang van de aanbieder en de contractuele overeenkomst.

Winkelbeheer via een franchise kassasoftware maakt centraal beheer van verschillende winkels in real time mogelijk. Dankzij de cloudarchitectuur worden alle voor de winkel relevante gegevens op verschillende eindapparaten opgehaald en verwerkt. Van personeelstoewijzing, aanbiedingen op alle verkoopkanalen, tot gedetailleerde verkoopstatistieken, prestatierapporten en nog veel meer: SIDES biedt een compleet franchisebeheer als pakket of in de vorm van afzonderlijke modules. Onze franchise kassasoftware is precies afgestemd op de behoeften van franchisenemers.

Onze franchisemodule is geoptimaliseerd voor het beheer van meerdere vestigingen en kan aan het bestaande systeem worden toegevoegd voor €49 per maand. Voor klanten die een ondernemingspakket hebben gekocht, is filiaalbeheer automatisch inbegrepen en maakt snel en flexibel beheer voor alle winkels mogelijk.

Contact Form DE
immergrün Logo
immergrün
Losteria
burgerme
Hans im Glück

Vraag nu een gratis afspraak aan:

  • Ontvang een gratis introductie tot de SIDES-software
  • Verhoog je omzet tot 40%
  • Bezorg bestellingen tot 3x sneller
  • 100% veilig en voldoet aan alle normen
immergrün Logo
immergrün