Individueel en modern

Website

De website van jouw bedrijf is het persoonlijke visitekaartje.

Nieuwe klanten winnen

Met jouw website, zal je gevonden worden door potentiële nieuwe klanten op het internet.

Meer online bestellingen

Verhoog de online bestellingen door te linken naar een eigen website.

Klantloyaliteit versterken

Je kan klanten via een eigen website informeren over openingstijden, het menu of speciale promoties.

Moderne website voor uw horeca

Gewoon gevonden worden

Wij creëren een website met de hulp van sjablonen volgens jouw wensen.

Individueel design

De website wordt aangepast aan de look en feel van jouw horeca onderneming, van het logo tot de kleuren en afbeeldingen.

Professionele ondersteuning

Ons ervaren team zal samen met jou de inhoud van de website ontwikkelen en de site geheel volgens jouw persoonlijke ideeën inrichten.

Flexibele aanpassing

Nadat de website door ons team is gemaakt, kan je zelf wijzigingen aanbrengen.

Responsive Design

De website is geoptimaliseerd voor verschillende resoluties, apparaten en zoekmachines. Op die manier wordt de website altijd optimaal weergegeven.

Webshop aansluiting

Een webshop kan rechtstreeks in de website worden geïntegreerd via bij het ontwerp passende widgets om online bestellingen te bevorderen.

www.

Eigen domein

Heb je al een eigen domein bij een andere provider? Geen probleem! Wij koppelen het domein aan de nieuwe website.

No posts found!

FAQ

SIDES maakt de website op basis van moderne templates. Indien je dat wenst, kunnen wij ook een homepage uitwerken die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Het maken van een website voor jouw restaurant of bezorgdienst is vrij eenvoudig. Je kiest een sjabloon en stuurt ons jouw logo, kleuren en informatie over je bedrijf. Wij zorgen voor de rest!

Met een eigen website kan je gevonden worden door potentiële nieuwe klanten op het internet. Bovendien kan je bestaande klanten aan je binden met behulp van een eigen homepage. Op de website van je restaurant kan jebijvoorbeeld klanten informeren over de openingstijden en de digitale menukaart weergeven.

Als je een van onze website templates kiest, kunnen wij snel een website maken door het ontwerp aan te passen aan jouw bedrijf. Wanneer we een custom website voor jouw bedrijf ontwerpen, hebben we iets meer tijd nodig. Maar nogmaals, je zou binnen een paar weken live moeten kunnen gaan met je website.

Ja, wij maken graag een individuele website en werken samen met onze designers een uitgekiend webdesign uit.

Afhankelijk van de keuze van het ontwerp (sjabloon of individueel ontwerp) voor de website, zullen de kosten variëren. Wij adviseren u graag online en telefonisch over onze web design aanbiedingen.

Even veelzijdig als jij!