Individueel en modern

Website

De website van jouw bedrijf is het persoonlijke visitekaartje.

Nieuwe klanten

Met jouw website, zal je gevonden worden door potentiële nieuwe klanten op het internet.

Meer online bestellingen

Verhoog de online bestellingen door te linken naar een eigen website.

Klantloyaliteit versterken

Je kan klanten via een eigen website informeren over openingstijden, het menu of speciale promoties.

Je eigen moderne website

Makkelijk gevonden worden

Wij maken eenvoudig een website voor je aan de hand van sjablonen en jouw wensen.

Op maat gemaakt design

De website wordt volledig aangepast naar de huisstijl van jouw horecaonderneming. Denk hierbij aan je logo, kleuren en afbeeldingen.

Professionele ondersteuning

SIDES heeft een ervaren team die samen met jou de inhoud van je website bespreekt, de website ontwikkelt en volledig volgens jouw persoonlijke ideeën inricht.

Makkelijk aan te passen

Nadat de website live is, kan je altijd nog zelf aanpassingen doen aan de website.

Optimale weergave op ieder scherm

De website is geoptimaliseerd voor ieder soort apparaat. Hierdoor wordt jouw website altijd op de best mogelijke manier weergegeven.

Webshop aansluiting

Ook de SIDES horeca webshop is makkelijk te integreren binnen je website. Hierdoor kunnen de online bestellingen ook worden bevorderd.

www.

Eigen domein

Heb je al een eigen domein bij een andere provider? Geen probleem! Wij koppelen het domein aan de nieuwe website.

FAQ

SIDES maakt de website op basis van moderne templates. Indien je dat wenst, kunnen wij ook een homepage uitwerken die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Het maken van een website voor jouw restaurant of bezorgdienst is vrij eenvoudig. Je kiest een sjabloon en stuurt ons jouw logo, kleuren en informatie over je bedrijf. Wij zorgen voor de rest!

Met een eigen website kan je gevonden worden door potentiële nieuwe klanten op het internet. Bovendien kan je bestaande klanten aan je binden met behulp van een eigen homepage. Op de website van je restaurant kan jebijvoorbeeld klanten informeren over de openingstijden en de digitale menukaart weergeven.

Als je een van onze website templates kiest, kunnen wij snel een website maken door het ontwerp aan te passen aan jouw bedrijf. Wanneer we een custom website voor jouw bedrijf ontwerpen, hebben we iets meer tijd nodig. Maar nogmaals, je zou binnen een paar weken live moeten kunnen gaan met je website.

Ja, wij maken graag een individuele website en werken samen met onze designers een uitgekiend webdesign uit.

Afhankelijk van de keuze van het ontwerp (sjabloon of individueel ontwerp) voor de website, zullen de kosten variëren. Wij adviseren u graag online en telefonisch over onze web design aanbiedingen.

Even veelzijdig als jij!

Contact Form DE