Voorraadbeheer software
Met de voorraadbeheer software heb je overzicht over je gehele goederenverkeer in je horecaonderneming.
Alle goederenbewegingen in één oogopslag
Met het systeem voor voorraadbeheer horeca worden alle uitgaande goederen in korte tijd geboekt. Het maakt niet uit welk kanaal wordt gebruikt om te bestellen.
Volledige controle over je inventaris
De voorraadbeheer software zorgt voor transparantie over voorraden, bewegingen en eventuele knelpunten.
Geïntegreerde leveranciersgegevens
Het voorraadbeheersysteem synchroniseert automatisch de prijzen en leveringstermijnen van de leveranciers. Dit maakt je bestellingen en ontvangstbewijzen een stuk makkelijker.
Eenvoudig beheer
Plan eenvoudig het gebruik van goederen in je onderneming met het voorraadbeheer horeca.
Beheer vanuit één plek
Met de voorraadbeheer software heb je altijd je goederenstromen onder controle
Leveranciersbeheer
Binnen het voorraadbeheersysteem vul je verschillende leveranciersinformatie in zoals contactgegevens en leveringstermijnen. Deze kon je opslaan en vervolgens toevoegen aan je grondstoffen.
Het centraal bestellen van goederen
Dankzij de ingebouwde bestelfunctie kun je alle bestellingen centraal samenstellen en via de interface of via e-mail verzenden.
Inkomende goederen in één oogopslag
Met de voorraadbeheer software kun je de goederenontvangst direct vanuit de bestelling boeken. Vergelijk makkelijk de hoeveelheden en boek deze in met maar een paar klikken.
Real-time voorraadbeheer
Met behulp van het magazijn management kun je opslaglocaties creëren en de grondstoffen opslaan. Je voorraad wordt altijd in real time bijgewerkt.
Inventariseer zonder moeite
Bij het beheren van je koopwaar kun je jouw inventaris gemakkelijk opmaken met behulp van inventarissjablonen met behulp van tablet of tellijsten.
Een oplossing voor meerdere winkels
De voorraadbeheer software van SIDES is niet alleen gemaakt voor één locatie. De software kan ook worden gebruikt voor meerdere locaties en franchiseformules.
Opstarttips – 7 stappen naar je eigen horecazaak
Staat u op het punt een nieuwe gastronomische onderneming te...
lees bericht5 tips om waardebonnen goed te gebruiken in je horecazaak
Hogere klantloyaliteit dankzij vouchers: In dit artikel leert u hoe...
lees bericht10 tips om je restaurant zo goed mogelijk in de markt te zetten
Bent u eigenaar van een horecazaak en wilt u uw...
lees berichtBespaar energie en geld in je horecazaak met deze 8 tips
Het energieverbruik neemt langzaam toe. Ook in de horeca. Wij...
lees berichtFAQ
Met ons digitaal voorraadbeheersysteem kunnen restauranthouders hun voorraden overzichtelijk en flexibel beheren. De op het menu vermelde items kunnen hier met de nodige ingrediënten als recepten worden opgeslagen. Als een artikel in het restaurant of online is verkocht, wordt het verbruik automatisch geregistreerd in de inventaris. Op die manier is de voorraad altijd up-to-date zonder extra werk en kunnen leveranciers tijdig op de hoogte worden gebracht voordat de ingrediënten opraken.
Alle goederenbewegingen van de onderneming worden onder deze term samengevat. Daarbij gaat het in de eerste plaats om ingrediënten voor de gerechten, maar ook om de bedrijfsuitrusting, het keukengerei of de werkkleding van het personeel. Het is belangrijk deze goed en zorgvuldig bij te houden om aan het eind van het jaar een correcte balans aan de belastingdienst voor te leggen en eventueel een deel van de uitgaven via de belastingaangifte vergoed te krijgen.
Ja. Dankzij de intelligente cloudsoftware hebben alle modules een directe interface met het winkelsysteem. Wijzigingen worden in real time doorgegeven en toegepast op een willekeurig aantal winkels. Het management kan zo alle processen centraal en op verschillende eindapparaten controleren. Bediening en toepassing zijn gebruiksvriendelijk, zodat ook nieuwe medewerkers snel met de software vertrouwd kunnen raken.