Optimaliseer jouw bezorgservice

Efficiënte bezorgservice

Neem geen genoegen met bestaan, durf te groeien! Automatiseer je routeplanning en beheer je bezorgers in één systeem met de bezorger app.

Efficiëntere levering

Bestellingen worden automatisch gebundeld en volledig automatisch of handmatig gecombineerd tot optimale bezorgroutes. 

Eenvoudig beheer van voertuigen

Met het bezorgbeheer heb je altijd een overzicht van alle voertuigen en bezorgers en kun je ze in alle winkels inzetten. 

Kortere levertijden

Sneller bestellingen verwerken: de bezorger app berekent je levertijden voor verschillende voertuigtypes.

Automatische routeplanning

Optimale
levertijden

Bezorgservice met de bezorger app

Efficiënte
bezorging

Eenvoudig beheer van voertuigen

Alle bezorgers
altijd in beeld

Statistiek tool

Effectieve
evaluatie

Eenvoudige bediening

De intuïtieve gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om te leren hoe de bezorger app te gebruiken. Het overzichtelijke dashboard toont de belangrijkste informatie.

Routeplanning

Met behulp van de bezorger app worden ritten gecombineerd en bezorgers automatisch toegewezen. Dit vermindert de levertijden en de wachttijden.

Automatische verzending

Het bezorger beheersysteem informeert de winkel zodra bezorgers in de onmiddellijke nabijheid zijn en activeert automatisch de volgende productie.

GPS-tracking

Je bezorgers kunnen met een paar klikken naar klanten navigeren, terwijl je altijd alles in beeld hebt en leveringen beter kunt plannen.

QR-code bestelling

Om de levering te starten, loggen bezorgers in op de driverterminal en scannen ze de QR-code binnen de bezorger app.

Betalingen

Bestuurders krijgen in real time een overzicht van hun eerdere betalingen van klanten. Dit voorkomt onverwachte verrassingen aan het einde van de dienst.

FAQ

Het instellen van de module bezorger app is zeer eenvoudig. De module is naadloos geïntegreerd in de SIDES-software. Je beslist hoeveel bezorger apps je nodig hebt om je bezorgservice efficiënt te maken. De bezorger app kan worden gedownload voor iOS of Android via de desbetreffende app store. Je bezorgers kunnen dan via GPS tracking gaan leveren. Routes worden volledig automatisch via het systeem samengesteld om de optimale leveringsroute te creëren.

Als alternatief kunnen bezorgers of dispatchers de ritten ook handmatig plannen in de terminal. Bezorgers kunnen de ritten direct starten in de bezorger app en worden via GPS-navigatie naar hun bestemming gebracht. Je kunt ook live volgen waar de bezorgers zich op dat moment bevinden. Naast de leveringsinformatie kunnen ook de factuurgegevens van de klanten rechtstreeks worden bekeken.

Met de module driver app beheer je alle voertuigen en bezorgers in één systeem. De leveringssoftware bundelt automatisch bestellingen en berekent de optimale leveringsroute voor elk type voertuig. De routeplanning is volledig geautomatiseerd, dus je hoeft geen planner in te huren om de routes te plannen.

Bovendien heb je via GPS-tracking altijd zicht op al je bezorgers en kun je leveringen optimaal volgen. De bezorger app vermindert de inactieve tijd in het leveringsproces en is daarom veel meer dan alleen een app voor het bezorger logboek. Met de statistiektool kun je de levertijden en wachttijden van je bezorgers analyseren en de prestaties voor verschillende winkels evalueren. 

Ja – onze driver app is geoptimaliseerd zodat meerdere bestellingen door individuele bezorgers kunnen worden geleverd. Het bezorgsoftwaresysteem berekent de beste routes voor de afzonderlijke bestellingen en combineert leveringen in de buurt in dezelfde regio, zodat meerdere bestellingen tegelijk kunnen worden bezorgd. De bezorger app werkt ook in verschillende winkels. Dit betekent dat je individuele bezorgers kunt inzetten voor de levering van verschillende winkels. 

Ja, de driver app wordt voortdurend verder ontwikkeld en nieuwe functies worden toegevoegd – onder andere een chatfaciliteit tussen het bedrijf en de bestuurder zal in een nieuwe versie worden geïntegreerd.

Net zo veelzijdig - als jij bent!

Webshop & App

Zorg voor online aanwezigheid van je horecaonderneming met je eigen webshop en genereer meer omzet.

Kassasysteem

Haal het beste uit jouw horeca onderneming met ons alles-in-één kassasysteem.