Contantloze betalingen met SIDES

Accepteer alle betalingen snel en veilig

Bied je klanten alle belangrijke betaalmogelijkheden aan, zowel in je restaurant en via je online webshop met SIDES Pay.

SIDES Pay
SIDES All-in-One Gastro Kassensystem SIDES Pay

Alle belangrijke betaalmethoden

SIDES Pay ondersteunt nationale en internationale betaalproviders, zoals Mastercard, Visa, EC Card, V Pay, Apple Pay, SOFORT, PayPal en nog veel meer.

Meer omzet voor jouw onderneming

De verwerking van betalingen met SIDES Pay is gebaseerd op eerlijke prijzen zonder contracttermijn* en stelt je in staat operationele tijd te besparen. 

Snel afrekenen in het restaurant

Verminder het foutenpercentage bij de verwerking van betalingen door de bedragen rechtstreeks van de kassa naar de SIDES Pay terminal over te dragen.

Gecertificeerd & rechtsconform

100% veilige
betaling

De verwerking van betalingen via SIDES Pay is gecertificeerd en 100% veilig voor jou en je klanten. 

Betrouwbare uitbetaling

Betalingen sneller ontvangen

Jij beslist of de ontvangen betalingen dagelijks of wekelijks op je bankrekening worden gestort.

SIDES Pay
Weiger nooit meer een digitale fooi

Meer fooien ontvangen

Klanten kunnen jou en je team eenvoudig fooi geven via alle betaalkanalen.

Combineer kassa, webshop & SIDES Pay

Naadloze integratie

Gebruik onze interface voor de SIDES-modules checkout, webshop en betaling en stel je klanten in staat contantloze betalingen uit te voeren. 

Tevreden klanten

Meer bestellingen

SIDES Pay maakt het gemakkelijk om te betalen in restaurants en online webshops door klanten de mogelijkheid te bieden hun favoriete betaalmethode te kiezen.

Alle gebruikelijke betalingsproviders

SIDES Pay ondersteunt nationale en internationale betaalproviders, zoals Mastercard, Visa, EC Card, V Pay, Apple Pay, PayPal, SOFORT en nog veel meer.

Intuïtieve bediening

De SIDES Pay Terminal is slim en gebruiksvriendelijk. Dit zorgt voor tevreden klanten en minder stress voor je medewerkers.

Bedragen overmaken

SIDES Pay brengt de betalingen automatisch over van de kassa naar de terminal. Dit betekent dat je team niet langer handmatig bedragen hoeft in te voeren.

Naadloze integratie

SIDES Pay integreert naadloos met de SIDES kassasoftware, de restaurantwebshop en de bijbehorende app.

Toewijzing van facturen

Transacties op het afschrift worden automatisch toegewezen aan de transacties in je kasregister. Dit bespaart je veel tijd in de boekhouding.

Annuleringsfunctie inbegrepen

betalingen kunnen gemakkelijk bij de kaartlezer worden geannuleerd met behulp van de annulerings- en gedeeltelijke annuleringsfuncties.

*Alleen voor PIN-Terminals

Geen berichten gevonden!

FAQ

SIDES Pay werkt heel eenvoudig. Met de nieuwste SIDES-module kun je klanten verschillende betalingsmethoden aanbieden voor de verwerking van betalingen in het restaurant of de webshop. SIDES Pay ondersteunt nationale en internationale betalingsproviders, zoals Mastercard, Visa, Maestro, PayPal of SOFORT. Je klanten beslissen zelf welke betaalmethode ze willen gebruiken. Hiervoor werkt SIDES samen met de wereldwijd actieve betalingsdienstaanbieder Stripe, die fraudepreventie heeft geïntegreerd.

De SIDES Pay module is geactiveerd in je admin. Voor de betaling in het restaurant levert onze partner Stripe de kaartlezer, zodat je ter plaatse snel betalingen kunt verwerken. De bedragen worden automatisch overgedragen van je kassa naar de terminal en hoeven niet handmatig te worden ingevoerd door je servicepersoneel.

De betalingswidgets zijn eenvoudig te activeren in je online shop. Zo kun je jouw klanten een snelle en veilige kassa voor online betalingen bieden. Dankzij de API-gebaseerde integratie van Stripe integreert SIDES Pay naadloos en biedt het een uitgebreide, veilige betalingsoplossing voor jou en je klanten.

Met SIDES Pay krijg je een geïntegreerde betaaloplossing die het SIDES-kassasysteem perfect aanvult. SIDES Pay is volledig geïntegreerd in het POS-systeem en biedt een interface tussen de kassa en de kaartterminal. Een factuurbedrag hoeft niet meer handmatig in de kaartlezer te worden ingevoerd voordat je klanten betalen, maar wordt automatisch overgemaakt. De aanvaarding van kaarten is ook al geïntegreerd.

Deze voordelen houden niet op bij de kassa in het restaurant. Met behulp van de interface naar SIDES Pay kun je jouw klanten ook via je eigen webshop veilig laten betalen en zo genieten van de naadloze interactie van de SIDES-modules.

Met duidelijke betalingsrapporten en evaluaties in het kassasysteem kun je jouw betalingen in het restaurant en de webshop op elk moment transparant volgen. SIDES biedt je de perfecte alles-in-één oplossing met een systeem voor het hele bestelproces – van bestelling tot betaling.

SIDES Pay ondersteunt nationale en internationale betalingsproviders. De volgende betalingsmethoden kunnen met SIDES Pay worden verwerkt:

 • Mastercard

 • Visa

 • EC-kaart
 • Maestro

 • V Pay

 • Amex

 • Diners

 • Apple Pay

 • Google Pay

 • PayPal

 • Giropay

 • SOFORT
  (onmiddellijke overdracht)

 • SEPA-incasso

Om SIDES Pay in je restaurant te kunnen gebruiken, heb je een zogenaamde POS-terminal nodig. De slimme POS-terminal van Stripe is krachtig en mobiel. Het biedt je een groot touchscreen, ondersteunt contactloze betalingen en is gemakkelijk in te stellen. Je hebt geen extra hardware nodig voor online betalingen via de webshop van het restaurant.

Net zo veelzijdig - als jij bent!

Contact Form DE
immergrün Logo
immergrün
Losteria
burgerme
Hans im Glück
Hans im Glück

Vraag nu een gratis afspraak aan:

 • Ontvang een gratis introductie tot de SIDES-software
 • Verhoog je omzet tot 40%
 • Bezorg bestellingen tot 3x sneller
 • 100% veilig en voldoet aan alle normen
immergrün Logo
immergrün
L'Osteria
burgerme
Hans im Glück
Hans im Glück

Accepteer eenvoudig betalingen in restaurants en online winkels met SIDES Pay

Met SIDES Pay kun je verschillende betaalmethoden aanbieden in je restaurant of online in je webshop. Je klanten kunnen genieten van contactloze betalingen en een gebruiksvriendelijke kassa. De nieuwe SIDES-betaling biedt jou en je team een snellere kassa in het restaurant, een vereenvoudigde boekhouding en een verhoging van de omzet.

Door onze samenwerking met de wereldwijde betaaldienstverlener Stripe, die over geïntegreerde fraudepreventie beschikt, kun je creditcards, debetkaarten en alle andere belangrijke betaalmogelijkheden in je aanbod opnemen. Dankzij de API-gebaseerde integratie (via interface) van de gerenommeerde betalingsprovider Stripe, integreert SIDES Pay naadloos en is het in een mum van tijd beschikbaar.

De benodigde hardware in de vorm van een kaartlezer wordt geleverd door Stripe. De SIDES Pay Terminal is slim en maakt het leven van je werknemers gemakkelijker. De kaartlezer accepteert vele kaarten (ook contactloos via NFC) en apps en is eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Met de SIDES Pay Terminal kan je personeel zich volledig op de service concentreren.

 

Met SIDES Pay zijn alle gangbare betaalmethoden van aanbieders als PayPal, Visa, Mastercard en nog veel meer mogelijk.

 

SIDES Pay omvat zowel online betaling in de horeca webshop als in het verkooppunt (POS) met mobiele apparaten. De SIDES-betalingsmodule maakt cashless en contactloze betaling mogelijk. SIDES Pay biedt alle belangrijke betalingsmogelijkheden vanuit één systeem. Door de integratie en verwerking van verschillende betalingsmethoden verhoogt je jouw verkoopcijfers en verlaag je de kosten.

Je klanten kunnen gebruik maken van nationale en internationale betaalproviders en zelf bepalen welke betaalmethode ze willen gebruiken. SIDES Pay biedt je creditcards en debetkaarten van Mastercard, Visa, Amex, V Pay, Diners, Giropay en Maestro. Daarnaast zijn er smartphone-oplossingen zoals Apple Pay en Google Pay, SEPA-incasso en de aanbiedingen van PayPal en SOFORT.

Met dit aanbod zorg je ervoor dat ook je internationale gasten volledig tevreden zijn en gebruik kunnen maken van de service die je aanbiedt. In veel landen wordt contant geld nauwelijks meer geaccepteerd, zodat vooral in het buitenland betaling in elektronische vorm en met creditcards de meest gangbare betaalmiddelen zijn.

 

SIDES Pay biedt je het hoogste beveiligingsniveau voor online betalingen en in restaurants.

 

Voor je klanten is een veilige betalingsoplossing het belangrijkst. Hoe klein het bedrijf ook is, ze verwachten altijd een veilig betalingsproces en dus een hoogwaardige betalingservaring. Angst voor mogelijke gegevensdiefstal of fraude schrikt vaak af. Met SIDES Pay neem je de beveiligingszorgen van je klanten weg en biedt je hen een betaalproces dat aan de wettelijke voorschriften voldoet.

(Online) betalingsplatforms hechten veel belang aan de veiligheid van betalingen op het internet en in de winkel. Via het kassasysteem in het restaurant of online via je webshop – met SIDES Pay is het hoogste beveiligingsniveau gegarandeerd. Want met onze samenwerkingspartner en betalingsprovider Stripe zijn alle betalingsoplossingen onderworpen aan de internationaal geldende regels van de Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC), de EMV-veiligheidsnorm. Bovendien zijn de betaaloplossingen 3-D Secure.

Zo zit je aan de veilige kant als het gaat om de betalingsverwerking in je horecaonderneming. Bovendien schept de wereldwijd bekende betalingsprovider Stripe vertrouwen bij je klanten.

Wat zijn de voordelen van de betalingsoplossing SIDES Pay?

 
 • Cashless betalen met SIDES Pay is veilig, snel en betrouwbaar.
 • Je klanten hebben een ruime keuze aan nationale en internationale betaalmethoden: Mastercard, Visa, Maestro, V Pay, Amex, Diners, Apple Pay, Google Pay, Paypal, Giropay, SOFORT en SEPA-incasso.
 • Transacties worden automatisch overgedragen van de kassa naar de kaartlezer en hoeven niet handmatig te worden ingevoerd.
 • Gebruiksvriendelijk online afrekenen in de horeca webshop – ook mobiel en in de app
 • Een slimme fooi functie voor alle betaalkanalen
 • Transacties op het afschrift kunnen gemakkelijk worden toegewezen aan de transacties in het kasregister.
 • Alle betalingsgegevens van je klanten uit alle kanalen worden centraal verzameld in één platform.
SIDES Payment

‌Hoe profiteert jouw horecaonderneming van SIDES Pay?


Met de uitbreiding van je diensten stel je jouw gasten in staat comfortabel en veilig te betalen via verschillende betaalmethoden. Met SIDES Pay creëer je extra flexibiliteit voor je klanten en de mogelijkheid om op elk moment zonder contant geld te betalen. Daar profiteren niet alleen je klanten van, maar ook jij. Bedragen worden rechtstreeks van de kassa naar de SIDES Pay-terminal overgedragen en hoeven niet handmatig te worden ingevoerd. Zo zorg je voor een snelle verwerking van de aankopen in het restaurant.

Contactloze betaling verhoogt ook de efficiëntie van het afrekenproces. Vooral contactloze betalingen besparen tijd in vergelijking met contante betalingen. Dit maakt je medewerkers gelukkiger, omdat zij zich weer op de dienstverlening kunnen concentreren. Je klanten zullen blijer zijn met snellere betalingen en betere service, en je bedrijf zal meer bestellingen kunnen aannemen en de omzet verhogen.

Een grote keuze aan betaalmogelijkheden is ook winstgevend in de webshop. Op die manier verhoog je de conversie en het vertrouwen van je klanten in de veiligheid en vlotte afhandeling van je webshop. Bovendien kun je ook nieuwe klanten aantrekken die tot nu toe misschien niet hun favoriete betaalmethode konden vinden.

Met SIDES Pay worden alle transacties van je horecaonderneming automatisch toegewezen en opgeslagen in een systeem. De nauwkeurige documentatie vergemakkelijkt de boekhouding.

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie