Contantloze betalingen met SIDES

Accepteer alle betalingen snel en veilig

Bied je klanten alle belangrijke betaalmogelijkheden aan, zowel in je restaurant en via je online webshop met SIDES Pay.

SIDES Pay Terminal

Alle belangrijke betaalmethoden

SIDES Pay ondersteunt nationale en internationale betaalproviders, zoals Mastercard, Visa, EC Card, V Pay, Apple Pay, SOFORT, PayPal en nog veel meer.

Meer omzet voor jouw onderneming

De verwerking van betalingen met SIDES Pay is gebaseerd op eerlijke prijzen zonder contracttermijn* en stelt je in staat operationele tijd te besparen. 

Snel afrekenen in het restaurant

Verminder het foutenpercentage bij de verwerking van betalingen door de bedragen rechtstreeks van de kassa naar de SIDES Pay terminal over te dragen.

Gecertificeerd & rechtsconform

100% veilige
betaling

De verwerking van betalingen via SIDES Pay is gecertificeerd en 100% veilig voor jou en je klanten. 

Betrouwbare uitbetaling

Betalingen sneller ontvangen

Jij beslist of de ontvangen betalingen dagelijks of wekelijks op je bankrekening worden gestort.

SIDES Payment
Nie wieder digitales Trinkgeld ablehnen

Mehr Trinkgeld
empfangen

Kund:innen können deinem Team und dir über alle Zahlungskanäle hinweg ganz bequem Trinkgeld geben.

Tevreden klanten

Meer bestellingen

SIDES Pay maakt het gemakkelijk om te betalen in restaurants en online webshops door klanten de mogelijkheid te bieden hun favoriete betaalmethode te kiezen.

Combineer kassa, webshop & SIDES Pay

Naadloze integratie

Gebruik onze interface voor de SIDES-modules checkout, webshop en betaling en stel je klanten in staat contantloze betalingen uit te voeren. 

Alle gebruikelijke betalingsproviders

SIDES Pay ondersteunt nationale en internationale betaalproviders, zoals Mastercard, Visa, EC Card, V Pay, Apple Pay, PayPal, SOFORT en nog veel meer.

Intuïtieve bediening

De SIDES Pay Terminal is slim en gebruiksvriendelijk. Dit zorgt voor tevreden klanten en minder stress voor je medewerkers.

Bedragen overmaken

SIDES Pay brengt de betalingen automatisch over van de kassa naar de terminal. Dit betekent dat je team niet langer handmatig bedragen hoeft in te voeren.

Naadloze integratie

SIDES Pay integreert naadloos met de SIDES kassasoftware, de restaurantwebshop en de bijbehorende app.

Toewijzing van facturen

Transacties op het afschrift worden automatisch toegewezen aan de transacties in je kasregister. Dit bespaart je veel tijd in de boekhouding.

Annuleringsfunctie inbegrepen

betalingen kunnen gemakkelijk bij de kaartlezer worden geannuleerd met behulp van de annulerings- en gedeeltelijke annuleringsfuncties.

*Alleen voor PIN-Terminals

FAQ

SIDES Pay werkt heel eenvoudig. Met de nieuwste SIDES-module kun je klanten verschillende betalingsmethoden aanbieden voor de verwerking van betalingen in het restaurant of de webshop. SIDES Pay ondersteunt nationale en internationale betalingsproviders, zoals Mastercard, Visa, Maestro, PayPal of SOFORT. Je klanten beslissen zelf welke betaalmethode ze willen gebruiken. Hiervoor werkt SIDES samen met de wereldwijd actieve betalingsdienstaanbieder Stripe, die fraudepreventie heeft geïntegreerd.

De SIDES Pay module is geactiveerd in je admin. Voor de betaling in het restaurant levert onze partner Stripe de kaartlezer, zodat je ter plaatse snel betalingen kunt verwerken. De bedragen worden automatisch overgedragen van je kassa naar de terminal en hoeven niet handmatig te worden ingevoerd door je servicepersoneel.

De betalingswidgets zijn eenvoudig te activeren in je online shop. Zo kun je jouw klanten een snelle en veilige kassa voor online betalingen bieden. Dankzij de API-gebaseerde integratie van Stripe integreert SIDES Pay naadloos en biedt het een uitgebreide, veilige betalingsoplossing voor jou en je klanten.

Met SIDES Pay krijg je een geïntegreerde betaaloplossing die het SIDES-kassasysteem perfect aanvult. SIDES Pay is volledig geïntegreerd in het POS-systeem en biedt een interface tussen de kassa en de kaartterminal. Een factuurbedrag hoeft niet meer handmatig in de kaartlezer te worden ingevoerd voordat je klanten betalen, maar wordt automatisch overgemaakt. De aanvaarding van kaarten is ook al geïntegreerd.

Deze voordelen houden niet op bij de kassa in het restaurant. Met behulp van de interface naar SIDES Pay kun je jouw klanten ook via je eigen webshop veilig laten betalen en zo genieten van de naadloze interactie van de SIDES-modules.

Met duidelijke betalingsrapporten en evaluaties in het kassasysteem kun je jouw betalingen in het restaurant en de webshop op elk moment transparant volgen. SIDES biedt je de perfecte alles-in-één oplossing met een systeem voor het hele bestelproces – van bestelling tot betaling.

SIDES Pay ondersteunt nationale en internationale betalingsproviders. De volgende betalingsmethoden kunnen met SIDES Pay worden verwerkt:

 • Mastercard

 • Visa

 • EC-kaart
 • Maestro

 • V Pay

 • Amex

 • Diners

 • Apple Pay

 • Google Pay

 • PayPal

 • Giropay

 • SOFORT
  (onmiddellijke overdracht)

 • SEPA-incasso

Om SIDES Pay in je restaurant te kunnen gebruiken, heb je een zogenaamde POS-terminal nodig. De slimme POS-terminal van Stripe is krachtig en mobiel. Het biedt je een groot touchscreen, ondersteunt contactloze betalingen en is gemakkelijk in te stellen. Je hebt geen extra hardware nodig voor online betalingen via de webshop van het restaurant.