QR-code menu aan tafel

Contactloos & gemakkelijk

Met onze QR-code horeca software laat je gasten makkelijk bestellen met smartphone aan tafel en contactloos betalen.

Icon Sparschwein

Besparing van personeelskosten

Laat je gasten gemakkelijk via QR-code bestellen met je smartphone aan tafel en betaal contactloos.

Icon Statistik

Extra verkopen

Dankzij de digitale menukaart kun je automatisch artikelen voorstellen voor een meerprijs om zo de gemiddelde bon te verhogen.

Icon Uhr

Snelle doorlooptijd

Door middel van QR-code bestellen en een digitaal menu hoeven gasten niet te wachten totdat ze geholpen worden door personeel. Hierdoor kunnen meerdere klanten tegelijk bestellen en dus aan de beurt zijn.

Tafelreservering via QR-code horeca software

QR-code bestellen

Verhoog je gemiddelde omzet met 20% dankzij QR-code bestellen en contactloze tafelreserveringen.

QR-code bestellingen

Door middel van het kassasysteem en de webshop van SIDES kun jij een digitale menukaart aanbieden en QR-code bestellingen laten doen.

Icon Smartphone

Digitale menukaart

Je kunt met de digitale menukaart via de webshop module je tafel reserveren. Dit zonder tussenkomen van personeel.

Live bestelstatus

Gasten kunnen de status van hun bestelling live volgen op hun smartphone. Hierdoor weten ze precies wanneer de bestelling klaarstaat.

Icon Einstellungen

Automatische overdracht

De bestelling wordt automatisch overgedragen naar ons kassasysteem vanuit de webshop.

Gruppe-154118

Artikel voorbeelden

In de digitale menukaart kun je voorbeeld artikelen instellen of suggesties van artikelen doorvoeren. Deze worden automatisch aan je gasten aangeboden bij het selecteren van bepaalde gerechten.

Icon FIlialverwaltung

Online betalingen

Dankzij geïntegreerde online betaalmethoden PayPal en IDeal kunnen gasten hun bestelling digitaal betalen en een fooi geven.

FAQ

Via een interface naar het SIDES kassasysteem en de webshop kunnen je gasten met een QR-code de digitale menukaart oproepen en contactloos aan tafel bestellen. De bestelling wordt dan automatisch naar je kassa gestuurd en kan direct worden verwerkt. De gast beslist zelf of hij via onze interface cashless wil betalen aan verschillende betalingsproviders, b.v. PayPal, of liever contant betalen. Bij online betalen kunnen er natuurlijk ook fooien gegeven worden.

Gasten die rechtstreeks vanaf de apparaten kunnen browsen, bestellen en betalen, bestellen doorgaans meer. Dat betekent: Bied je gasten artikelen aan tegen een meerprijs en laat je bezoekers meer bestellen – upselling werkt. Door de informele sfeer leidt zelfbediening aan de stoel meestal tot een hogere gemiddelde orderwaarde in vergelijking met het klassieke verkoopgesprek met het bedienend personeel.

Als alternatief heb je de mogelijkheid om je eigen kassasysteem te blijven gebruiken en alleen de webshop te gebruiken. Dit kost echter extra tijd, aangezien je de bestellingen van je gasten zelf in je checkout moet invoeren voordat deze verder verwerkt kunnen worden.

Via een koppeling met ons kassasysteem en de webshop van het restaurant is het contactloze tafelbestelsysteem optimaal voor je zaak in te zetten.

Even veelzijdig als jij!

Contact Form DE