Nieuws
Nieuws over horecatrends, technologie, productinnovaties en nog veel meer
Efficiënt en duurzaam bezorgen met e-bikes
De integratie van e-bikes, e-scooters en e-auto's in de bezorgservice biedt talrijke voordelen. Lees hier welke voordelen en hoe je kunt overstappen.
Allergenen correct op de menukaart vermelden
In dit artikel laten we je zien welke allergenen en additieven je op een menukaart moet vermelden en welke afkortingen je hiervoor kunt gebruiken.
Horeca voorraadomzet: Formule, tips en meer
Wat men precies onder de horeca-voorraadomzet verstaat en hoe je deze berekent met de voorraadomzetformule, lees je in dit artikel.
Deze horecaverzekeringen heb je nodig
In dit artikel leer je meer over de belangrijkste verzekeringsmodellen voor horecaondernemers en waar je deze kunt vinden.
Zo start je een voedselbezorgservice
In het artikel "Zo start je een voedselbezorgservice" wordt uitgelegd hoe je een online supermarkt kunt opzetten en wat hiervoor nodig is.
Bezorgplatform-integratie met Uber Eats
Met SIDES heb je toegang tot een breed scala aan bezorgplatform-integraties. Hier lees je meer over de bezorgplatform-integratie met Uber Eats.
De oplossing voor voedselverspilling in de horeca
Voedselverspilling blijft een veelbesproken onderwerp. In deze blog delen we praktische tips en trucs om voedselverspilling in de horeca effectief te verminderen.
5 Tips voor meer omzet in de horeca tijdens Kerst
Horeca tijdens Kerst. In dit artikel vind je waardevolle tips om meer klanten aan te trekken in de kerstperiode met speciale aanbiedingen, cadeaubonnen of kortingen.
Het perfecte logo ontwerp voor een restaurant
Elk restaurant heeft een logo nodig. Hier lees je waar je op moet letten bij het ontwerpen van het perfecte logo voor jouw horecabedrijf.
Verticaal stadstuinieren: trends voor de horeca in steden
In dit artikel lees je wat Urban Farming, Urban Gardening en Vertical Farming zijn en welke voordelen het heeft.
Horecava beurs 2025
Horecava 2025, de vakbeurs voor horecabranche, vindt plaats van 13 tot 16 januari 2025 in RAI Amsterdam. Lees hier waarom een bezoek de moeite waar is.
TikTok restaurant marketing
In dit artikel geven we tips voor TikTok-restaurantmarketing, hoe je het beste kunt samenwerken met een TikTok influencer en welke TikTok foodtrends momenteel in opkomst zijn.
No-show vergoeding: zijn restaurantreserveringen bindend?
In dit artikel kom je meer te weten over een restaurant no-show vergoeding. Zijn restaurantreserveringen bindend en 8 tips om jezelf te beschermen.
Hoogseizoen in de horeca. In dit artikel vind je 10 tips om je optimaal voor te bereiden op het toerismeseizoen.
Horeca-uitrusting: Wat behoort tot de basisuitrusting?
Welke horeca-uitrusting hoort thuis in de keuken en welke basisbenodigdheden zijn nodig in het kantoor en de opslagruimte? Lees het hier!
5 Tips om je lunchaanbod aantrekkelijker te maken
Hier zijn 5 tips hoe je jouw lunchaanbod aantrekkelijker kunt maken om nieuwe klanten aan te trekken en zo meer omzet te genereren.
Open kassa in de horeca: Welke kassasystemen zijn toegestaan?
In dit artikel kom je erachter wat een open kassa in de horeca inhoudt en aan welke vereisten dit soort kassa's moeten voldoen.
Kunstmatige intellegentie: robots voor de horeca?
In dit artikel lees je wat kunstmatige intellegentie is en hoe zich dit ontwikkelt in de horecabranche.
Buitenhoreca: tips, tricks & voorschriften
In dit artikel vind je tips, tricks & voorschriften voor een gezellig buitengedeelte van een restaurant.
Public Viewing
In dit artikel lees je hoe je je horecagelegenheid optimaal kunt voorbereiden voor een goed georganiseerde public viewing tijdens het EK 2024.
Hygiënevoorschriften in de horeca
We leggen in dit artikel uit waar op moet worden gelet in de horeca, wat het HACCP-concept is en hoe je zelf voor voldoende hygiëne in jouw bedrijf zorgt.
Horecatrends 2024
In dit artikel worden zes horecatrends gepresenteerd waarmee horecaondernemers in 2024 te maken zullen krijgen, van plantaardig voedsel tot het gebruik van AI.
Integratie callcenter software voor de horeca
In dit artikel kom je te weten waarom een callcenter integratie relevant kan zijn voor jouw horecazaak en hoe dit in zijn werk gaat.
Fooi in de horeca
Hoe wordt fooi gedefinieerd en hoeveel is gebruikelijk? We leggen je uit wanneer het geven van fooi in de horeca belastingvrij is en wanneer het belastbaar is.
Van kassasysteem veranderen: tips & trucs voor horecabedrijven
In dit artikel laten we je zien waar je rekening mee moet houden als je van kassasysteem verandert en we geven je handige tips voor een soepele overgang.
Herbruikbare verpakkingen in de horeca: 5 innovatieve systemen
In dit artikel vind je 5 innovatieve systemen voor herbruikbare verpakkingen in de horeca. Welk systeem past het beste bij jouw horecazaak?
Bezorgservice integreren in de horeca – zo werkt het
Een bezorgdienst aanbieden in de horeca brengt niet alleen voordelen voor jouw klanten met zich mee, maar ook voor jouw bedrijf. Lees hier meer.
Jouw horeca kassasysteem: kosten, voordelen en tips
Het horeca kassasysteem vergemakkelijkt het dagelijkse werk. In dit artikel vind je alle informatie over een Point of Sale kassasysteem.
Gewone kassa vs. digitaal kassasysteem
In dit artikel belichten we de verschillen tussen een gewone kassa en een digitaal kassasysteem. Ook laten we je de voordelen van een digitaal kassasysteem zien.
Horeca website maken: 5 belangrijke tips
Eenvoudig een horeca website maken. In dit artikel geven we je 5 belangrijke tips om met succes jouw eigen horeca website te creëren!
De trend van contantloze betalingen in de horeca
In dit artikel hebben we het over de trends en voorkeuren van contantloze betalingen in de horeca. Wat zijn de voordelen en waar moet je rekening mee houden?
Dienstrooster voor de horeca maken in 5 stappen
In dit artikel laten je zien aan welke voorwaarden een goed dienstrooster moet voldoen en hoe je in vijf stappen een dienstrooster voor de horeca maakt.
Black Friday NL
In dit artikel gaan we dieper in op hoe horecaondernemers kunnen inspelen op Black Friday. Lees hier hoe je meer gasten naar je restaurant kunt trekken.
Perfecte menukaart voor jouw restaurant
In dit artikel geven we je 6 eenvoudige tips over hoe je zonder grafisch ontwerper de perfecte menukaart kunt maken voor jouw restaurant.
Ondernemingsplan voor de horeca
In dit artikel hebben we het over de trends en voorkeuren van contantloze betalingen in de horeca. Wat zijn de voordelen en waar moet je rekening mee houden?
Outdoor delivery: flexibel eten bezorgen op elke locatie
In dit artikel ontdek je hoe jouw bezorgservice in de zomer voor omzet kan zorgen en hoe SIDES dankzij GPS-tracking nieuwe perspectieven opent voor de horeca.
Vraag nu een gratis afspraak aan:
- Ontvang een gratis introductie tot de SIDES-software
- Verhoog je omzet tot 40%
- Bezorg bestellingen tot 3x sneller
- 100% veilig en voldoet aan alle normen