Nieuws

Nieuws over horecatrends, technologie, productinnovaties en nog veel meer

Personeelstekorten, ziekteverzuim en een nieuwe coronagolf. De horeca moet zich constant blijven aanpassen. In dit artikel leer je hoe SIDES je kan helpen om het personeelstekort tegen te gaan en hoe je om kan gaan met het ziekteverzuim.

3 Menschen

Wij tonen je de belangrijkste elementen voor de digitalisering van restaurants, franchises en bezorgdiensten. Ontdek de voordelen van een slimme softwareoplossing en hoe je met je restaurant de pole position kunt veiligstellen!

3 Mitarbeiterinnen in Schürze

Wij hebben in dit artikel 5 tips uitgeschreven om te zorgen dat je nooit meer in de knel komt te zitten met het beheren van je personeel. Als horecaonderneming kan je niet zonder je personeel. Door gebruik te maken van de juiste software zorg jij ervoor dat jouw workflow vlekkeloos verloopt.

Menu

Effectieve klantmarketing voor horecaondernemingen!

Klantcase: Big Bread Kitchen Naarden

Google my Business

Google Mijn Bedrijf is hét online visitekaartje van jouw horecaonderneming! In dit artikel leggen we uit wat het is maar vooral de voordelen. Als je wilt leren hoe digitalisering jouw horecaonderneming helpt wacht dan niet langer en lees onze blog!