Nieuws

Nieuws over horecatrends, technologie, productinnovaties en nog veel meer

Opstarttips

Staat u op het punt een nieuwe gastronomische onderneming te starten? We laten u 7 essentiële stappen naar gastronomische onafhankelijkheid zien en leggen uit waar u in het bijzonder op moet letten.

Uitgelichte afbeelding cadeaubon

Hogere klantloyaliteit dankzij vouchers: In dit artikel leert u hoe u cadeaubonnen correct kunt gebruiken voor uw restaurant.

Marketing

Bent u eigenaar van een horecazaak en wilt u uw naamsbekendheid vergroten? We geven je 10 tips voor optimale restaurantmarketing en laten je zien waar je op moet letten.

Energie sparen

Het energieverbruik neemt langzaam toe. Ook in de horeca. Wij vertellen je hoe je jouw elektriciteitskosten kunt verlagen en vertellen je andere handige energiebesparende trucs!

Personal am Tresen

Om in de horeca flexibel en efficiënt te kunnen werken, maken steeds meer restauranthouders gebruik van mobiele kassa's. Wij leggen uit wat ze precies zijn en of het de moeite waard is ze te gebruiken.

DuurzaamheidTitel

Digitalisering en duurzaamheid sluiten elkaar niet uit, ze zijn zelfs met elkaar verbonden. Wij laten je 5 tips zien over hoe digitalisering en duurzaamheid samenwerken voor een efficiënte en grondstofbesparende horeca.

Contact Form DE
eatDOORI
Losteria
burgerme
USHI Logo
USHI

Vraag nu een gratis afspraak aan:

  • Ontvang een gratis introductie tot de SIDES-software
  • Verhoog je omzet tot 40%
  • Bezorg bestellingen tot 3x sneller
  • 100% veilig en voldoet aan alle normen
eatDOORI
L'Osteria
burgerme
USHI Logo
USHI