Nieuws
Nieuws over horecatrends, technologie, productinnovaties en nog veel meer
Waar moet je op letten bij het bijhouden van een kasboek en welke voordelen biedt een kasboeksoftware voor de horeca? Lees het in dit artikel.
Niet elk bedrijf is verplicht om een inventarisatie uit te voeren. Toch moeten horecaondernemers zich bewust zijn van de voordelen van zo'n inventarisatie voor hun restaurant. -
Ontdek waarom klantbeoordelingen cruciaal zijn voor het succes van jouw restaurant. Leer hoe je positieve beoordelingen kunt krijgen en hoe je eventuele problemen kunt oplossen.
In dit artikel lees je hoe de klanttevredenheid en omzet in jouw restaurant kunt verhogen door middel van goede service. Wat zijn de belangrijkste taken en waar moet je op letten?
Lees hier waar je op moet letten bij het plannen van personeel in de horeca en hoe een goede inzet van personeel kan leiden tot meer productiviteit en kostenbesparing.
Er zijn tal van marketingacties die je kunt inzetten voor jouw restaurant. Lees in dit artikel hoe je de Online Marketing voor jouw restaurant naar een hoger niveau kunt tillen.
Vraag nu een gratis afspraak aan:
- Ontvang een gratis introductie tot de SIDES-software
- Verhoog je omzet tot 40%
- Bezorg bestellingen tot 3x sneller
- 100% veilig en voldoet aan alle normen