Onafhankelijker & flexibeler

Optimaliseer je bezorgservice

Met SIDES maak je je minder afhankelijk van bezorgportalen en verhoog je je omzet door bestellingen via je eigen webshop te plaatsen.

Creëer je onafhankelijke bezorgservice

Lange levertijden en verwarrend bezorgportaalbeheer behoren nu tot het verleden! Met SIDES worden bestellingen automatisch gecombineerd in het kassasysteem van de bezorgdienst. Bestellingen vanuit de webshop en app, in-house, telefoon en bezorgportalen worden vervolgens direct doorgestuurd naar de keukenmanager. Leveringen worden automatisch gebundeld in routes en bezorgers zijn sneller bereikbaar via tracking. Je voordeel: gegarandeerde levering in minder dan 30 minuten en betere klantbeoordelingen!

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

“Met de SIDES software krijg ik alles te zien. Ik kan altijd alle bestellingen volgen in verband met levertijden en precies zien welke bestellingen nog openstaan.”

– Frank Kleine, directeur bij shizoo.
shizoo. Logo
Webshop, app en bezorgportaalverbindingen

Neem stressvrij bestellingen op

Beheer en evaluatie van bezorgportalen

Alle bezorgportalen
in één oogopslag

+

Voertuigbeheer en tracken van bezorgers

Optimaal
bezorger overzicht

Voorraad- en personeelsbeheer

Effectief voorraad- en personeelsbeheer

FAQ

Voor de levering van bestellingen heb je competente en goed georganiseerde medewerkers nodig die in perfecte coördinatie met elkaar werken via netwerkmodules van de kassasoftware bezorgservice. Voor piekmomenten loont het de moeite om een call center systeem voor restaurants in te voeren. De bestelling komt binnen via de telefoon of webshop, wordt direct doorgestuurd naar de keukenbeheer software en wordt via de digitale verbinding ook naar de smartphone van de verantwoordelijke bezorger gestuurd. De digitale SIDES-modules van de bezorgservice van het kassasysteem worden als een klok op je eigen bezorgservice afgestemd.

Je hebt geen speciale vergunning nodig om alleen bestellingen af te leveren, een handelsvergunning volstaat. Dit betekent dat je jouw bedrijf kunt uitbreiden naar een bezorgservice zonder verdere bureaucratische hindernissen. Restaurants en koks die worden ingehuurd zijn echter onderworpen aan de bepalingen van de voedsel- en hygiënewetgeving en de voedselinspectie. 

De webshop is het hart van elke bezorgdienst. Een zeer goed ontwerp en een klantvriendelijke webwinkel of een interface naar een bezorgplatform zoals Thuisbezorgd zijn de voorwaarden voor een succesvolle bezorgdienst. Het SIDES-kassasysteem voor horecaondernemingen is hiervoor bijzonder geschikt, omdat het alle bestelkanalen onder één dak brengt. Ook al wordt het eten vaak telefonisch besteld, veel gasten informeren zich vooraf op de website over de gerechten. Daarom is het voor jouw als ondernemer essentieel om je online aanwezigheid optimaal en overzichtelijk in te richten. Steeds meer gasten willen ook zonder contant geld betalen. Het SIDES-bezorgservice kassasysteem is geoptimaliseerd voor horecaondernemingen en houdt uiteraard rekening met alle eventualiteiten, zoals veilige, contantloze betaling ter plaatse en online.

Bovendien is het voor een optimale klanttevredenheid essentieel dat de bestelling op tijd aankomt. Met de driver app kun je leveringen efficiënt plannen en wachttijden en leegloop verminderen. Grote platforms voor bezorgdiensten, zoals Uber Eats of Thuisbezorgd, bieden een groot bereik voor klanten, maar ze nemen ook een commissie (meestal 15 – 30%). Met onze bezorgservice voor het SIDES kassasysteem zijn alle bezorgportaalverbindingen inbegrepen.

De bezorgservice zelf maakt gewoonlijk weinig kosten bij het opzetten ervan. Afhankelijk van het idee kunnen er echter uitgaven zijn voor het vinden en inrichten van een keuken en magazijn en voor het aanschaffen van voertuigen. Bovendien zijn de grenzen aan je eigenlijke bedrijf, als dat de basis vormt voor je bezorgdienst, natuurlijk vloeiend. Met name hier zijn er aanloopkosten en uitgaven voor de exploitatie van het bedrijf.

In het laatste geval zijn de grootste posten voor een specifieke bezorgservice meestal het personeel en je voertuigen. Als je een gedetailleerd overzicht opstart- en exploitatiekosten opstelt, krijg je een duidelijk beeld van je kapitaalbehoeften. Op basis van de bedrijfskosten kun je ook je prijzen voor de bezorgdienst berekenen. Wij adviseren je graag online en telefonisch en plannen samen je eigen bezorgservice.

Contact Form DE
immergrün Logo
immergrün
Losteria
burgerme
Hans im Glück

Vraag nu een gratis afspraak aan:

  • Ontvang een gratis introductie tot de SIDES-software
  • Verhoog je omzet tot 40%
  • Bezorg bestellingen tot 3x sneller
  • 100% veilig en voldoet aan alle normen