Efficiënt & schaalbaar

Optimaliseer jouw ghost kitchen

Beheer je bezorgservice met slechts één systeem.

Schaalbaar systeem

Met onze horeca software kun je jouw ghost kitchen eenvoudig uitbreiden.

Uitgebreide analyses

Houd je kerncijfers voor levertijden of omzet altijd in de gaten met behulp van de statistieken.

Digitalisering van de keuken

Met de keuken software kun je de bestellingen digitaal beheren op de keukenschermen ze efficiënt leveren.

Onze aanbeveling

Producten voor je ghost kitchen.

Alles-in-één horeca software

Kassasysteem

Keukenmanager
Meer efficiëntie met SIDES horeca software

Keukenmanager

Automatiseer de levering van bestellingen

Driver app

Driver-App
Partners

Onze succesverhalen

Kundenlogo

Chefly

Kundenlogo

Go by Steffen Henssler

Kundenlogo

Call a Pizza

FAQ

Een ghost kitchen (ook wel Cloud Kitchen genoemd) is een restaurant zonder eetzaal of bedienend personeel. Ghost kitchen hebben vaak niet eens meer een keuken, maar besteden de bereiding uit aan grote keukens. De leveringen worden ofwel door het eigen team en het eigen wagenpark van het restaurant gedaan, ofwel door een externe bezorgdienst.

Bijna iedere locatie is geschikt: een stadslocatie, aantrekkelijke buitenruimte of visueel contact voor een wandelend publiek zijn niet noodzakelijk. Een achtertuin of zelfs een locatie op een industrieterrein zijn vaak nog gunstiger. Het is echter van essentieel belang om in korte tijd veel mensen te bereiken en een grote aantrekkingskracht te hebben. Een uitgebreide terreinanalyse is van cruciaal belang voor het laten slagen van de planning van een ghost kitchen. Een ghost kitchen heeft veel mensen nodig en past dus ongetwijfeld beter in een grote stad dan op het dunbevolkte platteland.

Aangezien ghost kitchens, met uitzondering van de keuken en de bezorgdienst, virtuele bedrijven zijn die zijn ontworpen voor voedselbezorging en de bereiding van hun voedsel uitbesteden aan commerciële keukens, zijn de hoge uitgaven voor de huur van het pand, de inrichting en het kook- en bedienend personeel aanzienlijk lager dan voor klassieke restaurants.

De SIDES modules zijn geoptimaliseerd voor ghost kitchens en kunnen op elke manier met elkaar gecombineerd worden. Voor de best mogelijke ghost Kitchen bezorgservice is onze webshop inclusief de app voor iOS en Android ideaal. Met onze keukenmanager worden de keukenprocessen geoptimaliseerd en gedigitaliseerd. Je kunt ook het routebeheer van je eigen leveringsdienst optimaliseren door de keukenmanager bestellingen automatisch te laten combineren tot routeblokken. Met de driver app worden de leveringen van je bestellingen perfect gecoördineerd. De software voor personeelsbeheer zorgt voor een efficiënte personeelsplanning.

Vertical Food werd in 2017 gelanceerd als de eerste virtuele restaurantketen van Duitsland. Het bedrijf heeft al 12 ghost kitchens, die via hun eigen bezorgers leveren. Vertical Food werkt volledig digitaal en levert aan huizen, kantoren en openbare gelegenheden.

Even veelzijdig als jij!

Webshop & App

Bouw je eigen online aanwezigheid op met je eigen online shop en genereer meer omzet.

Kassasysteem

Haal het beste uit jouw horeca onderneming met ons alles-in-één kassasysteem.

Keukenmanager

Automatiseer je keukenprocessen en beheer bestellingen digitaal met de keukenmanager.

Ben je al SIDES-klant?

eatDOORI
Losteria