Makkelijk in gebruik & centraal

Plan je personeel

Met de personeelsplanning software digitaliseer je de volledige personeelsprocessen

Efficiënte personeelsplanning software:

Met de personeelsplanning software kun je je personeel plannen tot op het uur. Dit wordt op basis gedaan van externe factoren en historische informatie zoals het weer.

Boekhouding & loonberekening

Bespaar tijd en moeite met de digitale HR software: vereenvoudig de taken en processen en maak dit de nieuwe standaard.

Eenvoudige samenwerking met belastingadviseurs:

Van loonstrookjes tot je personeel planning. Verzamel alle informatie in één systeem met de personeelsplanning software en stuur het rechtstreeks naar de belastingadviseur.

Personeel planning eenvoudig gemaakt

Makkelijk plannen

Optimaliseer je HR planning met de personeelsplanning software van SIDES.

Tijdregistratie

Online eenvoudig registreren

Met digitale tijdregistratie hou je eenvoudig je werktijden bij.

Statistieken en evaluaties

Optimaliseer je bedrijfsvoering

De personeelsplanning software biedt statistieken van de workflows en biedt evaluaties van de personeelsinzet. Hierdoor heb je altijd een oog op de prestaties van je werknemers.

Werknemersbestand

In de individuele werknemersprofielen kun je alle belangrijkste gegevens opslaan, zoals loonstrookjes of werktijden.

Tijdregistratie

Met het persoonlijke account kun je in- en uitloggen voor diensten en pauzes. Je kunt ook werknemerstijden individueel bewerken.

Loonlijst

Het loon wordt opgeslagen in het personeelsdossier. Op die manier kan de personeelsbeheer software automatisch alle voorlopige loonberekeningen van jouw personeel voor jou maken.

Personeelsplanning

Met de HR planning software plan je eenvoudig de inzet van je personeel. Dankzij de online personeelsplanning software behoudt je altijd het overzicht.

Aan- en afwezigheidstijden

Behoudt altijd het overzicht met de personeel software. Met het digitale personeelsbeheer bewaar je gegevens zoals vakantiedagen, aan- en afwezigheidstijden.

Evaluaties en statistieken

Bekijk statistieken en evaluaties van je personeelsinzet en de aan- en afwezigheid van je werknemers. Dit allemaal in één overzicht met de personeelsplanning software van SIDES.

FAQ

De online personeelplanner is een praktisch en gebruiksvriendelijk alternatief voor personeelsbeheer met Excel. Onze personeelssoftware stelt je in staat om zonder veel moeite je medewerkers in de gaten te houden en efficiënt in te zetten waar ze nodig zijn. Bovendien heeft onze software een individuele productiviteitsevaluatie. Dit geeft je de mogelijkheid om je medewerkers evaluatie in realtime te volgen. De tool toont en analyseert hoe effectief en productief je medewerkers in de afzonderlijke winkels worden ingezet.

Digitaal personeelsbeheer stelt je in staat de medewerkers perfect te organiseren en toe te wijzen en waardevolle resources te besparen. De analyse van de bedrijfstijden ondersteunt je bij het optimaliseren van je personeelsplanning.

Om een digitale personeelsplanner in je horecazaak in te voeren, sla je eenvoudig de kernwerktijden van je personeel op in de software. Je kunt de medewerkers ook uitnodigen om beschikbaarheid door te geven via e-mail, sms of WhatsApp. In het systeem zie je dan de beschikbare medewerkers voor planning en organisatie.

Het is belangrijk dat je de juiste operationele meetgegevens kent die je kunt gebruiken voor een efficiënte personeelsbezetting. De werklast en het benodigde personeel moeten nauwkeurig worden ingeschat. Bij de personeelsplanning moet de best mogelijke toewijzing aan het personeel worden geregeld, moet rekening worden gehouden met de werkdruk en worden vakantierechten in acht genomen.

Even veelzijdig als jij!