Alle cijfers onder controle
Met onze software kun je de prestaties van je restaurant uitgebreid evalueren.
Prestatie evalueren
Met de statistieken kun je op elk moment kengetallen zoals je levertijden of verkopen inzien.
Knelpunten herkennen
Door de respectievelijke voorraadniveaus te bewaken, kun je mogelijke knelpunten snel identificeren en verhelpen.
Gerichte personeelsplanning
Dankzij de gedetailleerde statistieken kun je de inzet van personeel aanpassen
precies op.
Eenvoudig analyseren
Evalueer je restaurantprestaties met de gebruiksvriendelijke realtime statistieken.
Omzet Toezicht houden
Realtime evaluaties afhankelijk van het filiaal en het bestelkanaal geven je als horecaondernemer een ideaal overzicht.
Winstgevendheid- evaluaties
Duidelijke data-analyses tonen je al je inkomsten en uitgaven. Ontdek veranderingen in je cijfers en reageer daar direct op.
Prestatie van de werknemer
Met behulp van de medewerkersstatistieken heb je altijd een overzicht van de prestaties van je medewerkers met betrekking tot de verwerking van bestellingen.
Inventaris in één oogopslag
Door de weergave van de voorraad en de in- en uitgaande goederen zijn afwijkingen direct zichtbaar en vereenvoudigen ze de inventaris.
Klantgegevens
Op basis van klantaankopen via de webshop of het loyaliteitsprogramma kunnen gegevens in meer detail worden geanalyseerd en kunnen klantverzoeken worden geadresseerd
Analyse van leveringsgebied
Verbeter levertijden en bezorgroutes met behulp van nauwkeurige gegevens over de leveringen van je bezorgers.
Boekhouden in de horeca
Een correcte boekhouding in de horeca is de basis voor...
lees bericht8 events die je omzet in 2025 kunnen verhogen
In dit artikel vind je 8 ideeën voor evenementen en...
lees berichtValentijnsdag in de horeca
In dit artikel vind je 5 praktische tips voor de...
lees berichtDe beste tips voor een succesvolle restaurantovername
Lees hoe je een restaurant succesvol overneemt: de belangrijke stappen,...
lees berichtFAQ
Ons kassasysteem geeft je eenvoudig toegang tot en een gebruiksvriendelijke weergave van bedrijf gerelateerde statistieken, zodat je de prestaties van jouw restaurant efficiënt en nauwkeurig kunt evalueren. Je hebt altijd realtime een overzicht van alle kengetallen van restaurants. Afhankelijk van de geboekte modules, kun je met slechts een paar klikken je prestaties met statistieken documenteren.
Ja. Kerncijfers voor de volgende modules kunnen geëvalueerd worden: kassasysteem, webshop, zelfbedieningsterminal, keukenmanager, callcenter, chauffeursapp, personeelsbeheer, filiaalbeheer en goederenbeheer.
Nee, technische voorkennis is niet nodig. Onze statistieken worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd en zo geïmplementeerd dat je als restauranthouder eenvoudig en met een paar klikken toegang hebt tot de gegevens.
Door de analyses en statistieken heb je de mogelijkheid om de kwaliteit en productiviteit van je bedrijf te verbeteren en een allround gezond bedrijf te leiden. Met informatie over facturering, routeplanning en personeelsdiensten heb je jouw restaurant onder controle en alle belangrijke sleutelfiguren te allen tijde onder controle.
Even veelzijdig als jij!
Kassasysteem
Haal het beste uit jouw horeca onderneming met ons alles-in-één kassasysteem.
Filiaalbeheer
Voorraadbeheer
Beheer je volledige goederenverkeer met het voorraadbeheersysteem.
Vraag nu een gratis afspraak aan:
- Ontvang een gratis introductie tot de SIDES-software
- Verhoog je omzet tot 40%
- Bezorg bestellingen tot 3x sneller
- 100% veilig en voldoet aan alle normen
De software voor de prestatieanalyse van je horecaonderneming
Het is niet langer voldoende om te zien dat je horecazaak goed wordt benut. De kosten moeten in verhouding staan tot de inkomsten.
Alleen zo blijft je horecazaak ook op de lange termijn succesvol en maak je winst. Je moet overbezetting, buitensporige goederenkosten of elke vorm van verspilling vermijden. Kerncijfers helpen het management van een horecaonderneming om niet uit het oog te verliezen en precies dergelijke scenario’s te vermijden.
Je dient daarom regelmatig kengetallen vast te leggen en te evalueren, bijvoorbeeld door middel van een horeca-ABC-analyse. Met metrische gegevens kun je ook de prestaties en gezondheid van je bedrijf in eenvoudige cijfers uitdrukken. Verbindingen die moeilijk te herkennen zijn, worden gemakkelijk te begrijpen.
Met kengetallen kun je snel tegenmaatregelen nemen om strategische doelen te behalen. Met de juiste KPI’s worden de doelen die je voor je bedrijf heeft gesteld sneller bereikt..
Naast algemeen geldende KPI’s voor bedrijven heeft elke branche zijn eigen kengetallen, ook de horeca. Ongeacht de grootte van je horecabedrijf, of het nu gaat om een restaurant, snackbar of systeemcatering, er zijn altijd vergelijkbare kengetallen die regelmatig geëvalueerd moeten worden.
Waarom zijn statistische evaluaties belangrijk?
Onze analyses en statistieken geven je de mogelijkheid om de kwaliteit en productiviteit van je bedrijf te verbeteren en een allround gezonde horecaonderneming te beheren. Met informatie over facturering, routeplanning en personeelplanning voor medewerkers heb je jouw restaurant altijd onder controle en alle belangrijke kengetallen onder controle. Technische kennis is niet nodig.
Onze statistieken worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd en zo geïmplementeerd dat je als restauranteigenaar de resultaten eenvoudig met een paar klikken kunt oproepen.
Welke voordelen biedt de
prestatieanalyse van SIDES je?
Ons kassasysteem geeft je eenvoudig toegang tot en een gebruiksvriendelijke weergave van bedrijf gerelateerde statistieken, zodat je de prestaties van jouw restaurant efficiënt en nauwkeurig kunt evalueren.
Je hebt altijd realtime een overzicht van alle restaurantstatistieken. Met onze cloudgebaseerde horecakasboek software kun je bijvoorbeeld de huidige activiteiten overal bekijken.
De software biedt tal van statistieken waarmee je jouw processen efficiënter kunt maken en extra omzet in de gaten kunt houden.
Afhankelijk van de geboekte modules, kun je met slechts een paar klikken je prestaties met statistieken documenteren. Kerncijfers voor de volgende modules kunnen geëvalueerd worden: kassasysteem, webshop, zelfbedieningsterminal, keukenmanager, callcenter, chauffeursapp, personeelsbeheer, filiaalbeheer en goederenbeheer.
De voordelen op een rij:
-
Evaluatie van de prestaties: Met de statistieken kun je op elk moment kerncijfers zoals je levertijden of verkopen (bijv. van lokale gasten en toerisme) controleren.
-
Herkennen van knelpunten: Door de respectievelijke voorraadniveaus te monitoren (statistische ontwikkeling over een bepaalde periode) kunnen eventuele knelpunten snel worden gesignaleerd en verholpen.
-
Gerichte personeelsplanning: Met gedetailleerde statistieken is een exacte aanpassing van de personeelsinzet eenvoudig te realiseren.
Hoeveel kost de horecabeheerprovider van SIDES?
Bij het instellen van ons besturingssysteem (inclusief alle modules) kun je kiezen tussen verschillende pakketten en de kosten variëren dienovereenkomstig.
Wij adviseren je graag online en telefonisch en stellen een individueel pakket samen dat het beste bij je restaurant past.