Eenvoudig & automatisch

Efficiënte keuken software

Volg je bestellingen digitaal via keukenschermen met de keuken software van SIDES. 
 

Automatiseer je keukenprocessen

Met de keuken software van SIDES komen alle bestellingen automatisch terecht 
op je keukenschermen. Op deze manier zorg je ervoor dat het tijdrovende papierwerk verleden tijd is. 

Optimaliseer je routeplanning

De keuken software zorgt voor een optimale routeplanning. Met onze software worden alle bestellingen automatisch gepland en toegewezen aan de juiste bezorger.

Categoriseren van bestellingen

Met de keuken software worden zowel online als interne bestellingen 
gecategoriseerd. Zo  heb je altijd een duidelijk overzicht van de verschillende bestellingen die binnenkomen op de keukenschermen.

Eén besteloverzicht

Makkelijk bestellingen aannemen

Onze keuken software zorgt voor automatische processen via de keukenschermen en routeplanning. 
Samenstellen van de bestellingen

Optimalisatie van je routeplanning

De keuken software combineert verschillende bestellingen via de 
keukenschermen.
Zo word je keuken management weergegeven

Alle stappen in één oogopslag

Met de keukenschermen kan jij alle verschillende stappen van het proces
onderscheiden of samenvoegen.

Verschillende bestelstations

Stap voor stap

Stel iedere werkplek 
zelf in met de SIDES keuken software!

Automatische toewijzing van bestellingen

De keuken software zorgt ervoor dat alle bestellingen, digitaal of in het restaurant, automatisch worden doorgestuurd naar de juiste keukenschermen.

Individuele stations

Creëer zelf je eigen workflow en proces met de keuken software. Op ieder keukenscherm een andere taak. Zo weten alle medewerkers precies de vervolgstappen.

Alle werkstappen in één oogopslag

Je medewerkers kunnen tijdens het gehele proces de status van de orders volgen op de keukenschermen en hierdoor weten welke werkstappen er nog openstaan.

Inpakken van orders

Met de keukenschermen kun je een inpakstation creëren. In samenwerking met de keuken software laat dit station je zien welke producten moeten worden ingepakt bij welke bezorgorder.

Flexibele stations

Jij bepaalt zelf hoeveel werkplekken er op de keukenschermen wordt ingesteld.

Routeplanning

De keuken software voegt automatisch verschillende bezorgopdrachten samen en maakt zo een betere routeplanning voor de bezorgdienst.

FAQ

De keukenmanager toont de betreffende gerechten op het juiste station, informeert je personeel over de verwerkingsstatus op andere stations en stelt automatisch leveringsrondes samen die samen kunnen worden uitgevoerd. Elke stap in het voorbereidingsproces wordt gedocumenteerd en de status van de bestelling wordt aan de klant getoond.

Onze keukenbeheersoftware automatiseert en digitaliseert de processen in je keuken. De keukenmonitor regelt op intelligente wijze de levering van voedsel door bestellingen te combineren en zelfs automatisch bezorgers toe te wijzen met de driver-app. Met behulp van de keukenmonitor is ook een gedetailleerde evaluatie van de prestaties van de werknemers mogelijk. Dit betekent dat het optimaliseren van levertijden en het inzetten van personeel nu nog eenvoudiger is.

Ja – onze keukenmanager kan flexibel worden geïnstalleerd en gebruikt op elke tablet. Je beslist zelf hoeveel werkplekken of keukenmonitoren je in jouw keuken nodig hebt.

Ja – De keukenmanager biedt uitgebreide statistieken en analyses, die informatie geven over de efficiëntie van het personeel en over de bereidings- en levertijden.

Even veelzijdig als jij!