Op maat gemaakt & commissievrij

Een volledig pakket voor je horeca webshop en bestel app

Met je eigen webshop en bestel app neem je commissievrij bestellingen aan

Meer winstgevende online bestellingen

Met je eigen horeca webshop en bestel app betaal je geen commissie meer aan bezorgportalen. Zo creëer je de mogelijkheid om je winst te verhogen.

Verbeter digitale klantrelaties

Je vergroot eenvoudig je klantenbestand, doordat klanten direct online in jouw webshop of app bestellen.

Ga voor klantloyaliteit op lange termijn

Een eigen horeca webshop en bestel app bind je op lange termijn aan je klanten. Hoe? Met een geïntegreerd vouchersysteem en loyaliteitsprogramma.

Wij maken het je makkelijk

Je eigen horeca webshop en bestel app opzetten? Super eenvoudig!

Het opzetten je webshop en app gaat volgens een aantal stappen. Die zie je hiernaast.

1. Je ondertekent het contract.

2. Je kiest uit onze sjablonen of voor een individueel ontwerp.

3. SIDES gaat aan de slag met het inrichten van je webshop en/of app.

4. Je beoordeelt de systeem configuratie en maakt jezelf wegwijs.

5. Laat die bestellingen maar komen! Succesvol, met ons aan je zijde.

Integraties van derden

De SIDES horeca webshop biedt verschillende integraties met derden partijen zoals Thuisbezorgd en UberEats. Hierdoor hoef je de verschillende verkoopkanalen niet op te geven.

Flexibel beheer

Het is heel eenvoudig om alle gegevens, zoals artikelen, productgroepen en afbeeldingen in te stellen of te wijzigen.

Vouchersysteem

Bind klanten op lange termijn aan je onderneming. Activeer simpel en snel kortingsacties.

Responsief design

Bied je klanten de beste ervaring op ieder apparaat. Altijd in het juiste formaat en met de beste resolutie weergegeven.

Realtime bestelstatus

Laat de bestelstatus live aan je klanten zien. Verhoog zo de klanttevredenheid.

Klantaccount

Klanten kunnen makkelijk een account maken. Zo sla je adressen en bestellingen op. Handige informatie voor eventuele acties.

FAQ

Je kunt een van onze kant-en-klare templates voor jouw restaurantwebshop kiezen, die wij vervolgens aanpassen aan je logo en kleurspecificaties. We maken ook graag een individueel op maat gemaakt ontwerp voor je. Zodra we een variant hebben afgesproken, doen wij de rest en richten we jouw webshop met alle artikelen en prijzen dienovereenkomstig in. Je kunt jouw webshop dan flexibel beheren.

Het opzetten van je SIDES webshop is snel en eenvoudig. Van het selecteren en maken van het ontwerp en de lay-out tot het starten van de foodbestellingen via je eigen bezorgservice, het opzetten van de webshop duurt, afhankelijk van de inspanning, slechts enkele dagen.

Heel eenvoudig – bij SIDES hebben we een kant-en-klare restaurantbestel-app voor bezorgservices voor iOS en Android ontwikkeld, die is aangepast aan je webshop volgens jouw ontwerpvereisten. De bezorgservice-app is vervolgens te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

Artikelonderhoud in de app (en in de webshop) verloopt via ons basissysteem. De bestellingen via de app gaan direct in het bestelsysteem, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opnemen van de bestelling. Na een eenmalige installatie zijn uw bezorgservice-app, je ontwerp en je logo altijd aanwezig voor je klanten op hun smartphone.