Individueel & eenvoudig

Digitaliseer jouw restaurant

Wij helpen jouw restaurant te digitaliseren met de restaurant software van SIDES.

Restaurant eigenaar

Makkelijk in gebruik

Alle bestelkanalen komen automatisch samen in je kassasysteem - online of ter plaatse in het restaurant.

Flexibele modules

Haal het beste uit je restaurant en stel onze producten individueel samen volgens je vereisten. 

Eén systeem voor alles

Dankzij de restaurant software van SIDES is alles op jouw wensen aan te passen.

Onze aanbeveling

Deze producten passen mogelijk bij jouw restaurant:

Alles in één kassa met de restaurant software

Kassa

Jouw webshop

Eigen webshop

Alle goederen in één oogopslag

Voorraadbeheer

Partners

Onze succesverhalen
Revolution

Papa Napoli

Papa Napoli

heartbeet

heartbeet

Filiaalbeheer

USHI

Frittenknaller

Frittenknaller

Insel Cafe

Insel Café

FAQ

Onze modules ondersteunen je op alle gebieden van je restaurant. Centraal daarbij staat ons kassasysteem met het Cloud kassasysteem Verdere softwaremodules, zoals het goederenbeheersysteem, de personeelsbeheersoftware en de bezorgservice-app kunnen flexibel worden geboekt.

SIDES digitaliseert en automatiseert alle operationeel relevante processen, data wordt geanalyseerd en geëvalueerd. Ons digitaal restaurantbeheer is speciaal ontwikkeld om aan de wensen van restauranthouders te voldoen en is geschikt voor zowel grote franchiseketens als kleine tot middelgrote restaurants.

Als restaurateur moet je aan veel dingen tegelijk denken en naast kwaliteit in de lopende zaken ook alle achtergrondprocessen onder controle hebben. SIDES ondersteunt je zodat de processen in je restaurant soepel verlopen en je heerlijke producten op het hoogste niveau kunt toveren.

Onze modules digitaliseren en automatiseren alle processen in je horecazaak, van bestelling tot levering aan de klanten. Met behulp van onze software kun je tot 40% meer omzet genereren en je kosten tot 20% verlagen. Dankzij de webshop en drivers-app wordt je bezorgservice betrouwbaar en gecoördineerd beheerd. ok in de keuken is organisatie essentieel, maak het je medewerkers zo gemakkelijk mogelijk en begeleid ze met onze hulp door een succesvolle dienst. Onze keukenmanagementsoftware structureert processen helder en analytisch zodat je medewerkers precies weten wat er moet gebeuren Stationair draaien en processtoringen worden vermeden, de bedrijfskosten worden verlaagd en het beheer van personeel en middelen wordt geoptimaliseerd.

Goede restaurantmarketing betekent het correct combineren van verschillende online en offline marketingactiviteiten die jij als restauranthouder helpen om merkloyaliteit op te bouwen, de verkoop te verhogen en meer klanten te bereiken. Vooral het gebruik van digitale marketingmaatregelen is tegenwoordig een bepalende factor om je restaurant te onderscheiden van anderen. SIDES heeft een intern restaurantmarketingbureau dat voor je de juiste professionele marketingstrategieën ontwikkelt. SIDES heeft een intern restaurantmarketingbureau dat voor je de juiste professionele marketingstrategieën ontwikkelt. Onze marketingspecialisten ondersteunen je bij het vermarkten van je restaurant en zetten samen met je een professioneel concept voor gezonde groei en winstmaximalisatie op. Op verzoek kunnen wij ook individuele marketingdiensten voor jouw horecazaak samenstellen.

Even veelzijdig als jij!

Webshop & App

Bouw je eigen online aanwezigheid op met je eigen online shop en genereer meer omzet.

Kassasysteem

Haal het beste uit jouw horeca onderneming met ons alles-in-één kassasysteem.

Keukenmanager

Automatiseer je keukenprocessen en beheer bestellingen digitaal met de keukenmanager.