Eenvoudig, slim & succesvol

Vereenvoudig je restaurant activiteiten

Met het modulaire systeem van SIDES hou je overzicht over je restaurant en beheer je alle bestellingen op één plaats.

Voor volle borden en stressvrije service

Vereenvoudig je bestelling! Met de mobiele kassa kun je sneller bestellingen opnemen in het restaurant. Alle bestelkanalen komen direct samen in het SIDES restaurant POS systeem, of je nu aan de balie, via qr code of online bestelt. Dit ontlast je interne operatie en vermindert je foutenpercentage. Door de automatische overdracht van bestellingen aan de keukenmanager kunnen bestellingen sneller worden verwerkt. 

“Met de SIDES-software is het mogelijk om met minder personeel aanzienlijk meer orders uit verschillende orderkanalen te verwerken. Fouten worden tot een minimum beperkt en door de uitgebreide ondersteuning van de software kan iedereen zich op de hoofdzaken concentreren.”

– Frank Kleine, directeur shizoo.
shizoo. Logo
Mobiel afrekenen & qr code bestellen

Snellere
orderacceptatie

Afhaalorders & portaalverbinding voor bezorging

Minder stress
in eigen beheer

+

Digitaal keukenbeheer

Hogere
keukenefficiëntie

Veilige online- en kaartbetaling

Snellere verwerking
van gasten

Systeem voor personeelsbeheer en voorraadbeheer

Beheer je onderneming centraal

FAQ

Onze modules ondersteunen je op alle gebieden van je horecaonderneming. Het SIDES kassasysteem horeca vormt de kern van de software. Verdere softwaremodules, zoals het voorraadbeheer systeem, de personeelsbeheer software en de bezorger app kunnen flexibel worden geboekt.

SIDES digitaliseert en automatiseert alle bedrijfs relevante processen, gegevens worden geanalyseerd en geëvalueerd. Ons digitale kassasysteem voor horecaondernemingen zijn speciaal ontwikkeld voor de eisen van horecaondernemers en zijn geschikt voor zowel grote franchiseketens als kleine tot middelgrote restaurants. Als ondernemer moet je aan veel dingen tegelijk denken en alle achtergrondprocessen onder controle hebben naast de kwaliteit van je dagelijkse werkzaamheden. SIDES ondersteunt je zodat de processen in je onderneming soepel verlopen en jij je kunt concentreren op je dagelijkse werkzaamheden.

Onze modules digitaliseren en automatiseren al je horeca processen, van bestelling tot levering aan je klanten. Met behulp van onze software kun je tot 40% meer omzet genereren en je kosten tot 20% verlagen. je bezorgdienst wordt betrouwbaar en gecoördineerd beheerd dankzij de webshop en driver app. Organisatie is ook belangrijk in de keuken. Maak het je personeel zo gemakkelijk mogelijk en begeleid hen met onze hulp door een succesvolle shift. Onze keukenbeheer software structureert processen helder en analytisch, zodat je medewerkers precies weten wat er moet gebeuren. Stilstand en achterstanden worden vermeden, bedrijfskosten worden verlaagd en het beheer van personeel en middelen wordt geoptimaliseerd.

Goede horeca marketing betekent het goed combineren van verschillende online en offline marketing activiteiten die je als horecaondernemer helpen om merkloyaliteit op te bouwen, de omzet te verhogen en meer klanten te bereiken. Vooral het gebruik van digitale marketingmaatregelen is tegenwoordig een doorslaggevende factor om je restaurant van anderen te onderscheiden. 

Contact Form DE