Ongecompliceerd & centraal

Beheer je personeel

Met het personeelsbeheersoftware digitaliseer je de volledige personeelsprocessen.

Efficiëntere personeelsplanning

Met de personeelssoftware kun je de inzet van personeel tot op het uur plannen op basis van historische gegevens, zoals het weer.

Boekhouding & loonberekening

Bespaar tijd en moeite met digitaal HR-beheer: standaardiseer taken en processen eenvoudig.

Eenvoudig overstappen naar belastingadviseurs

Van loonstrookjes tot ploegenplanning: beheer alle informatie over het personeel in één systeem en stuur het rechtstreeks naar de belastingadviseur.

Personeelsbeheer eenvoudig gemaakt

Gewoon plannen

Optimaliseer je personeelsbeheer dankzij de online ploegenplanner.

Tijdregistratie

Stempel online

Met digitale tijdregistratie hou je eenvoudig je werktijden bij.

Evaluaties

Optimaliseer je bedrijfsvoering

Evalueer je personeelsinzet en de prestaties van je medewerkers.

Werknemersbestand

In het individuele werknemersprofiel kun je alle relevante gegevens opslaan, zoals lonen of werktijden van je werknemers.

Tijdregistratie

Met de persoonlijke terminal kun je in- en uitloggen voor diensten en pauzes. Je kunt desgewenst ook individuele werknemerstijden bewerken.

Loonlijst

Het loon wordt opgeslagen in het personeelsdossier. Op die manier kan de software automatisch alle voorlopige loonberekeningen van jouw personeel voor jou maken.

Online dienstenplanning

Met de personeelsmanagement software plan je eenvoudig je personeelsinzet en heb je dankzij online personeelplanning altijd overzicht.

Aan- en afwezigheidstijden

Bewaar vakantie- en afwezigheden van je medewerkers in de digitale personeelsadministratie en houd zo altijd het overzicht.

Belangrijke evaluaties

Evalueer je personeelsinzet en de aan- en afwezigheid van je personeel met de personeelsbeheersoftware.

No posts found!

FAQ

De online personeelplanner is een praktisch en gebruiksvriendelijk alternatief voor personeelsbeheer met Excel. Onze personeelssoftware stelt je in staat om zonder veel moeite je medewerkers in de gaten te houden en efficiënt in te zetten waar ze nodig zijn. Bovendien heeft onze software een individuele productiviteitsevaluatie. Dit geeft je de mogelijkheid om je medewerkers evaluatie in realtime te volgen. De tool toont en analyseert hoe effectief en productief je medewerkers in de afzonderlijke winkels worden ingezet.

Digitaal personeelsbeheer stelt je in staat de medewerkers perfect te organiseren en toe te wijzen en waardevolle resources te besparen. De analyse van de bedrijfstijden ondersteunt je bij het optimaliseren van je personeelsplanning.

Om een digitale personeelsplanner in je horecazaak in te voeren, sla je eenvoudig de kernwerktijden van je personeel op in de software. Je kunt de medewerkers ook uitnodigen om beschikbaarheid door te geven via e-mail, sms of WhatsApp. In het systeem zie je dan de beschikbare medewerkers voor planning en organisatie.

Het is belangrijk dat je de juiste operationele meetgegevens kent die je kunt gebruiken voor een efficiënte personeelsbezetting. De werklast en het benodigde personeel moeten nauwkeurig worden ingeschat. Bij de personeelsplanning moet de best mogelijke toewijzing aan het personeel worden geregeld, moet rekening worden gehouden met de werkdruk en worden vakantierechten in acht genomen.

Even veelzijdig als jij!