Case Study L'Osteria

Bedrijfstype

Restaurant/bezorgservice

Aantal filialen

1

Klant sinds

2021

Producten in gebruik

Kassasysteem
Webshop & app
Driver app
Filiaalbeheer

Resultaat

Binnen zeer korte tijd hebben we een concept voor het starten van een
bezorgservice samengesteld.

Het verhaal van de samenwerking tussen SIDES en L’osteria

De succesvolle samenwerking tussen SIDES en L'Osteria

L’Osteria behoort tot nu al tot de snelst groeiende bezorgdiensten in Duitsland. 

Binnen zeer korte tijd hebben we een concept voor het starten van een bezorgservice samengesteld. En binnen twee weken is de succesvolle lancering van een eigen webshop gerealiseerd. Sinds begin april 2021 maken bijna 80 L’Osteria-locaties gebruik van ons kassasysteem met een bezorgportaalverbinding en een verbonden individuele webshop. Deze samenwerking laat zien hoe snel en gemakkelijk je een bezorgservice kunt opzetten met SIDES.

Case Study L'Osteria

Binnen zeer korte tijd hebben we een concept voor het starten van een bezorgservice samengesteld.

L’osteria

Hoe heeft SIDES L'Osteria geholpen met de digitalisering?

De locaties, die voorheen gericht waren op eat-in, konden – mede dankzij onze software – in recordtijd de omschakeling naar bezorgservice organiseren. L’Osteria behoort tot nu al tot de snelst groeiende bezorgdiensten in Duitsland. Dit werkt natuurlijk niet alleen met een snelle omscholing van medewerkers en een zeer goede interne organisatie, maar is ook gekoppeld aan het gebruik van onze drivers-app.

 Met de hulp van deze app krijgen de bezorgers hun ritten en belangrijke informatie direct op hun smartphones. Zo wordt er tijd bespaard en is de informatie over de klant altijd binnen handbereik.

Het succes!

losteria

En het succes blijkt. Niet alleen de bezorgservice in Nederland draait nu optimaal, ook landen als Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland staan al in de startblokken.

Elke onderneming kan profiteren van ons uitgebreide systeem & gedetailleerde kennis van de bezorgbranche.

 

Over L'Osteria

Al bij het openen van de deur van L’Osteria voel je je als in een typisch Italiaanse osteria. Hier ontmoeten mensen elkaar – families, vrienden, stelletjes, jong en oud – om lekker te eten. Er heerst een ietwat rumoerige, levendige sfeer, die doordrongen is van de heerlijke geur van de echte Italiaanse keuken. Een gastvrije en gezellige plek, waar je jezelf kunt zijn en waar je je meteen thuis voelt.

© Copyright 2020-2022, L’Osteria

Logo Öztad

Dankzij alle functies die SIDES biedt hebben we alles wat we nodig hebben om onze knelpunten op te lossen. Sinds we met SIDES werken is het erg simpel om alle orders te managen en de processen soepel te laten lopen.”

Diyar Imak,
eigenaar van Öztad

Logo Big Bread Kitchen

„Ook is er door een goede samenwerking met SIDES. In notime een geoliede bezorgservice online opgezet, van deze samenwerking met SIDES wordt ik echt blij”

Calvin Schut,
eigenaar van Big Bread Kitchen Naarden

Contact Form DE
eatDOORI
Losteria
burgerme
USHI Logo
USHI

Vraag nu een gratis afspraak aan:

  • Ontvang een gratis introductie tot de SIDES-software
  • Verhoog je omzet tot 40%
  • Bezorg bestellingen tot 3x sneller
  • 100% veilig en voldoet aan alle normen
eatDOORI
L'Osteria
burgerme
USHI Logo
USHI