Onafhankelijk & flexibel

Optimaliseer je leveringsdienst

Maak je minder afhankelijk van bezorgportalen en accepteer bestellingen via jouw online winkel.

Icon Bestellarten

Alles-in-één systeem

Alle bestelkanalen komen automatisch samen in jouw kassasysteem - of het nu via integraties of webshop is.

Icon Häuser

Toenemende onafhankelijkheid

De bezorgrestaurant software van SIDES maakt je bedrijf minder afhankelijk van andere bezorgdiensten. Geef je klanten de kans om te bestellen via je eigen webshop bezorgrestaurant.

Efficiënte levering

De driver app software voegt automatisch alle bezorgritten samen en vereenvoudigt zo de routeplanning.

Bezorgrestaurant

Deze producten zouden bij jouw leveringsdienst kunnen passen

Alles-in-één kassasysteem

Dé bezorgrestaurant software

Restaurant Website Gastro
Jouw webshop

Eigen webshop

Alle bestellingen in een oogopslag

Driver app voor levering

Bezorgrestaurant
Partners

Onze succesverhalen

top top donuts

TopTop Donuts

burgerme Logo

burgerme

Case Study L'Osteria

L’Osteria

Keukenmanager

Pommes Pervers

oma deftig

Oma Deftig

FAQ

Voor de levering van bestellingen heb je bekwaam en goed georganiseerd personeel nodig dat perfect gecoördineerd met elkaar werkt via netwerkmodules van SIDES. Voor drukke periodes is het de moeite waard een callcenter-systeem voor restaurants te implementeren. De bestelling komt binnen via telefoon of online shop, wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de software voor keukenbeheer en dankzij de digitale verbinding ook rechtstreeks doorgestuurd naar de smartphone van de verantwoordelijke bezorger. De digitale modules van SIDES zijn als een uurwerk afgesteld voor zijn eigen bezorgrestaurant.

Je hebt geen speciale vergunning nodig om alleen bestellingen te leveren, een handelsvergunning volstaat. Hieruit volgt dat jouw bedrijf zonder verdere bureaucratische belemmeringen kunt uitbreiden tot een bezorgdienst. Restaurants en koks die worden verhuurd, zijn echter onderworpen aan de bepalingen van de voedsel- en hygiënewetgeving van de voedselinspectie. Dit omvat bijvoorbeeld de naleving van diverse voorschriften betreffende de lokalen, het zelfcontrolesysteem (HACCP) en de opleiding van het personeel. Dit verwijst naar de instructie overeenkomstig §43 IfsG en de vervolginstructies. De prijs voor een bedrijfsregistratie varieert naar gelang van de gemeente, maar bedraagt meestal minder dan 50 euro.

De webshop is het hart van elk bezorgrestaurant. Een zeer goed ontwerp en een klantvriendelijke online winkel of zelfs de interface met een bezorgplatform, zoals Thuisbezorgd, zijn de voorwaarden voor een succesvol bezorgrestaurant. Ook al wordt het eten vaak per telefoon besteld, veel gasten vernemen de gerechten vooraf op de website. Daarom is het voor jouw als restauranthouder van essentieel belang om de online aanwezigheid optimaal en duidelijk vorm te geven. Meer en meer gasten willen ook zonder contant geld betalen. SIDES is geoptimaliseerd voor horecabedrijven en houdt uiteraard rekening met alle mogelijkheden, zoals cashless betaling ter plaatse.

Bovendien is het voor een optimale klanttevredenheid van essentieel belang dat de bestelling op tijd aankomt. Met de driver-app kan je leveringen efficiënt plannen en wacht- en stilstand tijden beperken. Grote platforms voor bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd, bieden een groot bereik voor klanten, maar ze nemen ook commissie (meestal 15 – 30%). Met ons SIDES kassasysteem zijn de integraties met bezorgportalen gratis.

De leveringsdienst zelf brengt gewoonlijk weinig kosten mee wanneer hij wordt opgezet Afhankelijk van het idee zijn er echter kosten voor het vinden en inrichten van een keuken, met inbegrip van opslag en het opzetten van het wagenpark. Bovendien zijn de grenzen van jouw eigenlijke bedrijf, voor zover dat de basis vormt voor jouw leveringsdienst, natuurlijk vloeiend. Het is juist hier dat de aanloopkosten en de kosten van de lopende operaties worden gemaakt.

Voor deze laatste zijn de grootste posten voor de zuivere leveringsdienst gewoonlijk het personeel en het wagenpark. Als je een gedetailleerd overzicht opstelt van zowel de aanloop- als de exploitatiekosten, zul je een duidelijk beeld hebben van uw kapitaalbehoeften. Je berekent ook de prijzen voor de bezorgdienst op basis van de bedrijfskosten. Wij geven je graag online en telefonisch advies en plannen samen met jouw je eigen leveringsdienst.

Even veelzijdig als jij!

Webshop & App

Zorg voor online aanwezigheid van je horecaonderneming met je eigen webshop en genereer meer omzet.

Kassasysteem

Haal het beste uit jouw horeca onderneming met ons alles-in-één kassasysteem.

Keukenmanager

Automatiseer je keukenprocessen en beheer bestellingen digitaal met de keukenmanager.

Contact Form DE
eatDOORI
Losteria
burgerme
USHI Logo
USHI